OVER ONS

PLEIN62 is gevestigd aan het gezellige Rijnplein/Julianastraat. Binnen of buiten op ons terras is er die gezellige sfeer voor een ontspannen moment van de dag. Voor een ontbijt, drankje warm of koud of een heerlijke lunch kan je bij PLEIN62 terecht. Voor de kinderen is er ook voldoende keuze.

Gezellig een wijntje of biertje met een kleine bite kan ook bij PLEIN62. Ons enthousiaste team staat voor jullie klaar.

Logo Familie POS wijnen

FAMILIE POS WIJN

De Familie Pos uit Hilversum deed mee aan het ­televisie­programma “Helemaal het ­einde!”. Het programma dropte drie Hollandse ­gezinnen in de bushbush van Chili met één doel: het daar maken. Daar is in ieder geval één familie in geslaagd en dat is de Familie Pos! Zij hebben een zeer lekkere wijn weten te produceren. 

De wijn van de Familie Pos komt uit Chili. Het nieuwe ­wijnwereldland heeft veel klimaat­verschillen; van enorm hoge en enorm lage temperaturen. Daartussenin is het eeuwig lente, met temperaturen rond de 20 ºC dus ­ideaal voor wijnbouw: het heeft veel zonuren, de oceaan zorgt voor de juiste vochtigheidsgraad en het vocht van de bergen brengt voldoende water.

Resumé; probeer de wijnen die wij schenken van de Familie Pos en u zal blij verrast zijn over de t­oegankelijkheid en smaak ervan.

Like ons op Facebook en volg ons op Instagram

© 2020-2022 - Plein 62
Webdesign: OK-Design